Un chec racoros ce merita incercat
Blendam zmeura cu zaharul pana se omogenizeaza apoi adaugam bananele bucati si untul topit si blendam pana devine totul o pasta.
Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam pe rand cate un galbenus, amestecand continuu, apoi turnam cate o lingura de faina si praful de copt.
Compozitia de oua si faina o amestecam usor cu pasta de zmeura si banana si apoi turnam totul in tavi de chec tapetate cu hartie de copt.
Deasupra asezam murele si dam checurile la cuptorul preincins la 180 grade pana se rumenesc si trec testul scobitorii. Scoatem din tavi si lasam sa se raceasca inainte sa feliem.Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii