Checul este delicios indiferent care sunt ingredientele folosite. Pentru aceasta reteta in compozitie de foloseste: faina, unt, oua, nuci.
Checul se prepara astfel: intr-un castron cu peretii de sticla punem untul tinut la temperatura camerei si adaugam peste el zaharul. Mixam pana devine ca o pasta. Peste pasta se pune faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Amestecam foarte bine. Batem albusul spuma si il punem peste compozitia de faina. Ungem o tava cu ulei si turnam aluatul smantanos. Deasupra punem bucati de nuca, rahat si stafide. Va iesi un chec umplut si savuros.
Alte prajituri recomandate:
Sper sa va placa biscuitii mei facuti cu faina neagra, afine si lamaie. Sunt foarte buni dimineata langa cafea sau...
Biscuiti cu afine si lamaieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa