Chec acoperit cu ciocolata

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 100 g nuci
  • esenta de rom si migdale
  • fulgi de ciocolata
  • 1 cana faina
  • margarina sau unt
  • Glazura DUO-pt decor

Mod de preparare

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta de rom si migdale.

Se bat albusurile spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor cu galbenusurile.

Se inglobeaza faina. Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.


Se serveste dupa ce s-a racit, taiata felii.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!