Chec acoperit cu ciocolata

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 100 g nuci
  • esenta de rom si migdale
  • fulgi de ciocolata
  • 1 cana faina
  • margarina sau unt
  • Glazura DUO-pt decor

Mod de preparare

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta de rom si migdale.

Se bat albusurile spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor cu galbenusurile.

Se inglobeaza faina. Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.


Se serveste dupa ce s-a racit, taiata felii.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide