Chec acoperit cu ciocolata

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta d

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 100 g nuci
  • esenta de rom si migdale
  • fulgi de ciocolata
  • 1 cana faina
  • margarina sau unt
  • Glazura DUO-pt decor

Mod de preparare

Se freaca separat galbenusurile cu zaharul, se subtiaza cu o lingura de apa calda, se adauga uleiul, fulgii de ciocolata , nucile maruntite, esenta de rom si migdale.

Se bat albusurile spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor cu galbenusurile.

Se inglobeaza faina. Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.


Se serveste dupa ce s-a racit, taiata felii.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu slaninuta la cuptor

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...

Omleta cu slaninuta la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca