Oul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie. Se amest
Oul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie. Se amesteca bine si se toarna laptele, incet si apoi faina in ploaie. Se pune deoparte o parte din compozitie. Se ung doua tavi si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna aluat in fiecare tava. Aluatul oprit se amesteca cu 2 linguri de cacao si zahar vanilat. Se adauga in tava, peste aluat si se introduc tavile in cuptor, la copt.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Turta dulce Cozonac moldovenesc
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase