Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si adauga apoi galbenusurile pe rand. Se cerne faina, uleiul, zaharul vanilat si zeama si coaja de la o lamai
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si adauga apoi galbenusurile pe rand. Se cerne faina, uleiul, zaharul vanilat si zeama si coaja de la o lamaie. Se amesteca compozitia in albus si se tapeteaza 2 forme de chec. Se toarna compozitia in forme si se introduc in cuptorul cald.
Checul se serveste marmorat cu cacao.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Prajitura snikers
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti