Checul cu cacao si branza este o reteta deosebita de chec. Il puteti servi ca si gustare dulce langa o cana cu ceai, il puteti pune si la pachet, cu siguranta odata ce-l incercati o sa-l si repetati.
Pentru aluat amestecati impreuna toate ingredientele, framantati-le cu mana. Aluatul obtinut presarati-l cu faina si intindeti-l cu sucitorul intre doua folii de copt, in forma dreptunghiulara. Aluatul intins trebuie sa fie mai mare decat tava.
Pregatiti tava pentru chec, tapetati-o cu folie pentru copt. Asezati aluatul in tava si lasati marginile sa atarne afara.
Pentru umplutura mixati branza impreuna cu galbenusurile si restul ingredientelor.
Mixati bine si albusurile (4 la numar) si apoi incorporati-le usor, amestecand de jos in sus in compozitia de branza.
Asezati jumatate din cantitatea de umplutura peste aluat, apoi un rand de biscuiti amaretii. Turnati si umplutura ramasa si apoi adunati marginile de aluat.
Dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Reteta de chec cu branza a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Serviti checul cu cacao si branza dupa ce s-a racit. Puteti sa-l serviti ca atare sau alaturi de fructe proaspete, sau poate cu o glazura de unt deasupra.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti