Pentru checul cu ciocolata aveti nevoie de faina, zahar, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu, unt, oua, lapte si ciocolata neagra.
Se topeste untul si se lasa la racit. Se amesteca intr-un bol faina cu zaharul, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Se adauga apoi ciocolata taiata bucatele mici. Se amesteca intr-un alt vas laptele, untul, ouale si esenta de vanilie, care se toarna apoi peste restul de ingrediente. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa 45-50 de minute, la 180 de grade.
Checul se serveste dupa ce s-a racit, impreuna cu un pahar de lapte.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Cornulete cu rahat
Clatite de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa