Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu r
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu o jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu restul de zahar si se adauga la albusuri. Se adauga coaja de lamaie si o lingura de lichior de lamaie. Se incorporeaza faina, adaugata in ploaie, impreuna cu praful de copt. Se unge o tava pentru chec cu unt, se toarna compozitia si se introduce la cuptor. Se rupe ciocolata alba in bucatele si se pune intr-un vas, in baie de aburi, amestecand pana se topeste. Se adauga o lingura de lichior de lamaie si se lasa la racit. Se scoate checul din forma si se toarna deasupra ciocolata topita.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii