Se freaca galbenusele cu zaharul si margarina pina avem o compozitie cremoasa. Se pune laptele si se amesteca din nou. Albusele se bat spuma tare si s
Se freaca galbenusele cu zaharul si margarina pina avem o compozitie cremoasa. Se pune laptele si se amesteca din nou. Albusele se bat spuma tare si se adauga la compozitia de margarina.urmeaza faina amestecata cu budinca si praful de copt apoi coaja si zeama de lamaie sau esenta.
Se toarna in forma pregatita si se coace 60min la 185grade.
Rece se presara cu zahar pudra.
Se taie numai cand s-a racit complet.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti