Merele si morcovii se curata, apoi se dau pe razatoarea mare. Se rade coaja de portocala si se stoarce de zeama. O lingurita de bicarbonat se dizolva
Merele si morcovii se curata, apoi se dau pe razatoarea mare. Se rade coaja de portocala si se stoarce de zeama. O lingurita de bicarbonat se dizolva in putin suc de portocale. Se freaca zaharul cu uleiul, se adauga merele si morcovii, apoi sucul, coaja rasa de portocala, stafidele, o lingurita de scortisoara si romul. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cu bicarbonatul iar apoi se adauga in compozitie. Se tapeteaza o forma de chec si se toarna compozitia.
Se da la cuptor, la foc moderat, timp de 1 ora.
Checul se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Mere glazurate
Prajitura simpla cu mere
Prajitura cu mere si gris
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj