Se amesteca miezul de nuca macinat cu faina. Se freaca margarina cu jumatate din cantitatea de zahar, la care se adauga galbenusurile, unul cate unul
Se amesteca miezul de nuca macinat cu faina. Se freaca margarina cu jumatate din cantitatea de zahar, la care se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se incorporeaza treptat faina cu nuca si coaja de lamaie rasa, iar la sfarsit, se incorporeaza usor albusurile batute cu zaharul ramas. Se toarna compozitia in forma de chec unsa si tapetata cu faina si se coace la temperatura medie.
Se pudreaza dupa ce se racoreste putin.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Chec pufos
Turta dulce
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti