Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se toarna apoi peste galbenusuri
Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se toarna apoi peste galbenusuri. Se adauga faina, amestecata cu bucatele mici de rahat si nuci. Se tapeteaza o forma de chec si se toarna compozitia in ea. Se lasa la copt, la foc potrivit.
Se serveste pudrat cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Turta dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa