Pentru chec cu rahat, nuci si stafide se freaca untul cu zaharul pana se albeste si pe urma se pune laptele cate putin si se freaca bine.
Pentru chec cu rahat, nuci si stafide se freaca untul cu zaharul pana se albeste si pe urma se pune laptele cate putin si se freaca bine. Dupa aceea se pune faina, in faina se pune praful de copt si se amesteca bine. Se pune apoi albusul batut spuma. Se unge tava cu ulei si se pune compozitia la cuptor. Pentru a nu se lasa checul, se amesteca din compozitie cu cacao si se pune la fundul tavii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii