Checul cu scortisoara si mere este o prajitura foarte delicioasa de sezon. Intai se amesteca untul cu zaharul, ouale si zaharul vanilat.
Checul cu scortisoara si mere este o prajitura foarte delicioasa de sezon. Intai se amesteca untul cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Se adauga faina, se face o gropita in mijloc unde se pune bicaronatul,lingura de lapte si otetul. Se adauga sarea, scortisoara si se amesteca bine. Se incorporeaza merele si se pun in forma pentru cuptor, care a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Topping:
Se topeste untul si se amesteca toate ingredientele, apoi se pune pe suprafata compozitiei de chec din tava. Se da la cuptor cam 50-60 de minute. Se lasa sa se raceasca 10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj