Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand faina, amidonul si albusurile batute spuma si se amesteca
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, pana isi dubleaza volumul. Se adauga pe rand faina, amidonul si albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata bine si se coace la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se scoate checul din forma si se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Chec Montignac
Chec pufos
Gogosi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa