Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bu
Se amesteca bine ouale cu paharul de iaurt, se adauga zaharul, uleiul, faina, praful de copt, mirodeniile. La sfarsit se adauga nucile, stafidele, bucatile de ciocolata. Aluatul se imparte (la bunul simt), o parte se pune in tava unsa si tapetata cu faina, partea ramasa se amesteca cu cacao si se toarna deasupra.
Aceasta cantitate ajunge pentru o tava mare de chec.
Dupa preferinta se mai pot pune stafide, nuci, cacao, etc si se face un blat de tort.
,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate,...
Tortellini cu perisoare si sos gongorzolaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj