Checul galez il gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete gustoase de checuri. Acest chec are in compozitie unt, zahar, faina, oua, stafide, lapte si scortisoara.
Acest chec galez este delicios! Pentru prepararea acestui chec pufos se amesteca untul cu zaharul tos, apoi se adauga ouale, faina, stafidele si laptele. Se amesteca bine si se toarna apoi mixtura in forma de copt. Se pune forma in cuptor, pe treapta de mijloc si se lasa cca 15-20 de minute, pana creste. Pentru sos, se amesteca untul cu zaharul brun si cu scortisoara. Se scoate checul din cuptor si se unge cu unt partea superioara. Se lasa checul pana se topeste untul, apoi se scoate din forma si se taie felii.
Checul galez se serveste dupa ce s-a racit.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti