Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat apoi spuma impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se freaca bine galbenusurile cu uleiul, apa,
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat apoi spuma impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se freaca bine galbenusurile cu uleiul, apa, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se adauga albusurile batute spuma si faina in ploaie. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor, la copt, pana cand se rumeneste. Separat, se prepara siropul din untul topit la foc mic, amestecat cu laptele, cacaua si esenta de rom. Se insiropeaza prajitura si se lasa la racit.
Se serveste dupa ce s-a proportionat.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Prajituri delicioase
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti