Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale. Faina se amesteca cu praful ed copt si se adauga la compozitie alaturi de lapte
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand ouale. Faina se amesteca cu praful ed copt si se adauga la compozitie alaturi de lapte si sucul de lamaie. Se pune aluatul in forma speciala de guguluf unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 50 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie transversal si se umple cu crema de alune. Se topeste ciocolata in baie de aburi si se glazureaza prajitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa