Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune d
Caisele uscate si stafidele se taie marunt si se amesteca in palinca de piersici. Se topeste untul si se unge formele de muffin. Untul ramas se pune deoparte, iar cuptorul se incalzeste la 200 grade. Faina se amesteca cu zaharul, praful de copt, scortisoara si amestecul de condiment pentru turta dulce. Se adauga caisele uscate si stafidele. Ouale se bat, se adauga untul, mierea si laptele. Amestecul se adauga treptat la aluatul fainos, avand grija ca acesta sa nu devina prea fluid. Se toarna in formele de muffin si se lasa la cuptor cca. 20 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti