Se despart ouale. Albusul se bate cu telul (sau mixerul de preferat), pana devine spuma se adauga zaharul si se amesteca in continuare, dupa care se a
Se despart ouale. Albusul se bate cu telul (sau mixerul de preferat), pana devine spuma se adauga zaharul si se amesteca in continuare, dupa care se adauga cateva picaturi de esenta de rom si vanilie, putina coaja de lamaie rasa.
Apoi se adauga faina pana se obtine o pasta putin mai groasa. Aproape de terminare se adauga 5-6 linduri de ulei si se omogenizeaza bine.
In alt recipient se pun 5 linguri din pasta obtinuta si de amesteca cu cacao.
Tavile trebuiesc unse cu ulei
Se adauga continutul alb din vasul mai mare dupa care se adauca continulul obtinut din amestecul cu cacao din recipientul mai mic.
Se imparte im mod egal in 2 tavi. Se amesteca circular continuturile cu un betisor subtire pentru ornament/.
Se tin in cuptor aproximativ 30 de min; se verifica, cu ajutorul unui pai daca sunt coapte
dupa scoaterea din cuptor se pune zaharul pudra pentru ornament.
Pofta buna!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti