Pentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult moale. Dupa ce s-a racorit, se pun ouale si stafidele.
Pentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult moale. Dupa ce s-a racorit, se pun ouale si stafidele. Se pregateste la fel cu cozonacul cu smantana.
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancat Bunica mea la facea in cuptorul de...
Reteta simpla si gustoasa de Palanete cu varza, asa cum numai la bunica acasa am mancatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa