Pasca cu cas de oaie

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de cozonac din 1 kg faina
  • 1 kg cas de oaie
  • 4 galbenusuri
  • sare
  • frunze de leustean

Mod de preparare

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casul de coaja, se toaca marunt, se sareaza si se amesteca cu galbenusurile. Se intinde compozitia peste foaia de aluat, iar deasupra se orneaza cu frunze de leustean. Se da tava la cuptor si se lasa la copt.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Placinta cu mere

Chec pufos

Prajituri delicioase

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancarica de pui sub capac de paine

Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_

Mancarica de pui sub capac de paine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca