Pasca cu ciocolata

Se pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi vanilia, cacaua si ciocolata topit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 pahar lapte
  • 100 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr ciocolata

Mod de preparare

Se pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi vanilia, cacaua si ciocolata topita in putin lapte. Se toarna deasupra laptele treptat, amestecand continuu, pe foc mic, pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa la racit. In aceste timp se freaca untul si se amesteca cu crema. Aluatul se intinde intr-o tava, se pune in jurul lui colacelul impletit, iar in mijloc se toarna compozitia. Se introuce tava in cuptorul cald si se lasa la copt.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Chec pufos

Prajitura cu visine

Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...