Orezul se pune in apa si se lasa acolo pana se umfla. Laptele se fierbe impreuna cu vanilia, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul. Se lasa
Orezul se pune in apa si se lasa acolo pana se umfla. Laptele se fierbe impreuna cu vanilia, iar cand incepe sa clocoteasca se adauga orezul. Se lasa totul pe foc mic si se amesteca des. Dupa ce laptele a scazut la jumatate, se pun 6-7 linguri cu zahar si se lasa sa mai fiarba pana cand orezul este scazut. Se lasa apoi sa se racoreasca, se adauga coaja de lamaie, stafidele tinute in apa si 5-6 galbenusuri. Se amesteca bine, se adauga apoi albusurile batute spuma tare, si se toarna compozitia peste aluatul de pasca, pregatit in prealabil. Se baga tava la cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Chec pufos
Prajituri delicioase
Prajitura Amandina este una dintre prajiturile de cofetarie cele mai gustoase si mai indragite. Au o crema fina cu unt, bine...
Prajitura Amandina - reteta delicioasa a unui desert clasicIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa