Pentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie, albusurile batute spuma si coaja
Pentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie, albusurile batute spuma si coaja de lamaie. Se framanta aluatul si se intinde o foaie. Se asaza pe o tava mare, se face un colacel mai mic, impletit si se aaaza in jurul foii. Se toarna in interiorul colacului smantana, se unge colacelul cu un galbenus si se introduce tava in cuptorul preincalzit.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Papanasi fierti
Chec pufos
O tarta raw cu ingrediente sanatoase . Este o tarta rapida ca aproape toate preparatele raw. In ultima vreme , dupa...
Tarta cu cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa