Umplutura cu fructe pentru pasca

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor si se toarna peste aluatul din tav

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fructe (smochine
  • curmale
  • nuci pisate
  • migdale
  • stafide)
  • 180 g zahar tos
  • 5 albusuri

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...