Ananas imbatat

Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzes

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii ananas din compot
  • 4 lingurite de rachiu de cirese
  • 1 lingura de unt
  • 2 lingurite de miere
  • 1 varf de cutit coriandru macinat

Mod de preparare

Feliile de ananas se stropesc cu rachiul de cirese si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora. Se preincalzeste gratarul. Untul si mierea se incalzesc intr-un vas, se condimenteaza cu coriandru. Feliile de ananas se aseaza pe gratar, se frig 5 minute, se intorc de mai multe ori, pana ce devin fragede, maronii. De fiecare data se ung cu amestecul de unt si miere.


Se servesc cu frisca. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...