Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosarii in otet pentru iarna, sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Siropul se pune crud. Se spala gogosarii si se curata de cotor, apoi se taie in 4-5 bucatele si se pun intr-un vas mai mare, dupa care se stropesc cu sare si turnam peste gogosari siropul facut din otet, zahar si sare. invartim cu lingura pana se topeste zaharul si sarea, lasam sa stea timp de patru pana la cinci ore, intre timp, ii mai invartim in vas ca sa fie cuprinsi toti in sirop. Dupa ce au lasat zeama, punem gogosarii in borcane, intercalam printre ei frunze de telina si radacini de hrean. Deasupra punem, in fiecare borcan, boabe de piper, enibahar, mustar si cate o foaie de dafin. Punem betisoare si turnam siropul, apoi legam borcanele si le dam la beci.
Servim gogosarii in otet ca si garnitura langa fripturi.
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii