Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosarii in otet pentru iarna, sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Siropul se pune crud. Se spala gogosarii si se curata de cotor, apoi se taie in 4-5 bucatele si se pun intr-un vas mai mare, dupa care se stropesc cu sare si turnam peste gogosari siropul facut din otet, zahar si sare. invartim cu lingura pana se topeste zaharul si sarea, lasam sa stea timp de patru pana la cinci ore, intre timp, ii mai invartim in vas ca sa fie cuprinsi toti in sirop. Dupa ce au lasat zeama, punem gogosarii in borcane, intercalam printre ei frunze de telina si radacini de hrean. Deasupra punem, in fiecare borcan, boabe de piper, enibahar, mustar si cate o foaie de dafin. Punem betisoare si turnam siropul, apoi legam borcanele si le dam la beci.
Servim gogosarii in otet ca si garnitura langa fripturi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel aromat cu tarhon si menta verdeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii