Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru prepararea lor aveti nevoie de piept de curcan, oua, faina, pesmet si ulei.
Pieptul de curcan se feliaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se bate cu ciocanul de carne. Se unge cu ulei, apoi se trece prin pesmet, faina, ou, pesmet si din nou faina si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe un servet absorbant. Ciupercile se curata si se taie feliute, apoi se pun la calit in unt. Se adauga faina si laptele caldut si se amesteca continuu. Separat, se curata cartofii, se taie si se prajesc.
Snitelele se servesc impreuna cu cartofii si sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Placinta cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii