Aveam adunat piept de pui la congelator si am zis sa fac ceva diferit si m-am gandit la crenvusti...au iesit super buni, consistenti si fara E-uri! ;) O reteta usoara, care se poate manca in orice ora a zilei!
Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.
Cu ajutorul foliei alimentare formam rulouri ( pe o bucata de folie punem cca 2 linguri din compozitie si rulam usor, strangem la capete si legam cu ata). Procedam asa pana terminam.
Mie mi-au iesit 9 crenvusti.
Intr-o oala incapatoare punem apa si o punem pe aragaz, iar cand a inceput sa fiarba, adaugam crenvustii si ii lasam la foc mediu 15-20 minute.
Cand sunt gata, ii scoatem, ii lasam sa se raceasca complet, apoi indepartam folia si ii rumenim pe toate partile intr-o tigaie grill cu 2-3 picaturi de ulei.
Se pot servi alaturi de o garnitura, o salata sau sosurile preferate!
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii