Ananas rumenit

Se curata ananasul, se taie in felii, apoi se trec prin faina si se frig in ulei incins pe toate partile. Se scot bucatile rumenite pe hartie absorba

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas proaspat
  • 4 linguri ulei
  • 150 gr faina
  • 2 linguri zahar praf
  • sare

Mod de preparare

Se curata ananasul, se taie in felii, apoi se trec prin faina si se frig in ulei incins pe toate partile. Se scot bucatile rumenite pe hartie absorbanta si se pudreaza cu zahar praf.


Se servesc calde.

Alte retete:

Chec pufos Prajitura snikers Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...