Se curata bananele si se taie in rondele. Se pune o lingura de unt intr-un vas, se asaza rondelele de banane, se presara alunele nesarate macinate mar
Se curata bananele si se taie in rondele. Se pune o lingura de unt intr-un vas, se asaza rondelele de banane, se presara alunele nesarate macinate marunt, se adauga trei linguri de zahar si se stropeste cu o lingura de unt topit. Se Introduce vasul la cuptor, la foc mic, pentru cateva minute. Cand bananele s-au inmuiat, se scot din cuptor si se adauga stafidele si zaharul vanilat. In momentul servirii, se stropesc cu coniac si se flambeaza. Se servesc cu sosul caramel ramas in vas si cu frisca.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa