Banane la gratar

Bananele se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti, pana ce coaja devine maronie. La fiecare banana se curata o fasie groasa de coaja, in partea

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite esenta rom
  • 2 linguri coniac
  • 4 linguri alune sau nuci macinate

Mod de preparare

Bananele se aseaza pe gratar si se frig pe ambele parti, pana ce coaja devine maronie. La fiecare banana se curata o fasie groasa de coaja, in partea superioara. Pulpa fierbinte de fruct se presara cu zahar, esenta de rom, coniac si nuci macinate.


Bananele se consuma cu lingurita direct din coaja.

Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii