Bananele se taie de-a lungul, apoi in 3-4 bucati egale, depinde de marimea bananelor. Oul se amesteca bine cu putin zahar, fai
Bananele se taie de-a lungul, apoi in 3-4 bucati egale, depinde de marimea bananelor. Oul se amesteca bine cu putin zahar, faina si lapte, in asa fel incat sa se obtina un aluat ca de clatite, dar de vreo 2 ori mai gros.
Uleiul se pune la incins, bananele se tavalesc bine in aluat, se pun la prajit, la foc mediu pana devin aurii. Bananele gata prajite se stropesc cu mierea diluata cu putina apa.
Atentie: Bananele se rumenesc foarte repede, deci sa nu le prajim la foc mare si sa fim foarte atenti!
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti