Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga
Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga peste ele alcoolul. Se mai prajesc 1-2 minute sa rumeneasca peste tot. Pentru sos se amesteca zaharul cu smanatana si se incalzeste 1 minut.
Se servesc in farfurioare si se stropesc cu sos. Se servesc calde!
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti