Capsune cu miere

Se topeste mierea in zeama de porocale (eventual se incalzeste usor). Se bate smantana, se toaca alunele si se amesteca cu grija cu zeama de lamaie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dl zeama de portocala
  • 2 linguri miere
  • 2 dl smantana
  • 3 linguri alune
  • 5oo g capsune

Mod de preparare

Se topeste mierea in zeama de porocale (eventual se incalzeste usor). Se bate smantana, se toaca alunele si se amesteca cu grija cu zeama de lamaie.


Se toarna in cupe, in straturi, capsunile si smantana cu mierea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...