Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Se pun intr-un vas si se adauga zaharul si zaharul vanilat
Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Se pun intr-un vas si se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se lasa jumatate de ora, ca sa se topeasca zaharul si sa-si lase un sirop. Se pune in boluri, se toarna cate o lingura de sampanie in fiecare bol si se da la rece.
In momentul servirii, se orneaza bolurile cu frisca, folosind un cornet, si se stropesc cu sos de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii