Se sparge un ou intr-o farfurie adanca, se pune faina si se amesteca. Se subtiaza cu lapte si pune in aluat o lingura de unt. Aluatul il pui la rece
Se sparge un ou intr-o farfurie adanca, se pune faina si se amesteca. Se subtiaza cu lapte si pune in aluat o lingura de unt. Aluatul il pui la rece pentru o ora, dupa care faci din el clatite pe care le prajesti intr-o tigaie speciala, unsa cu putin ulei. Merele le cureti de coaja, le tai felii subtiri si le presari cu zahar si vanilie. Le stropesti cu zeama de la o jumatate de lamaie si le tii sa se macereze la rece. Umpli clatitele cu ele si le rulezi, apoi le servesti presarate cu zahar farin.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj