Cupe cu fructe

Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma pricomigdalele si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. fructe de padure - zmeura
  • fragi
  • mure (se pot cumpara congelate din magazine)
  • rom
  • 200 gr. pricomigdale (sau alte fursecuri)
  • 250 gr. de brinza de vaci
  • proaspata
  • zahar pudra
  • zahar tos

Mod de preparare

Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma pricomigdalele si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se freaca brinza de vaci cu zaharul pudra si cu o lingura de rom. Se toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...