Cureti fructele de coaja tare de deasupra, le golesti de seminte si de samburi si le tai felii subtiri. Acoperi cu zahar tos, amesteci usor cu o furc
Cureti fructele de coaja tare de deasupra, le golesti de seminte si de samburi si le tai felii subtiri. Acoperi cu zahar tos, amesteci usor cu o furculita ca sa nu rupi fructele, stropesti cu rom si presari cu putina scortisoara pisata. Pui vasul la rece pentru doua ore.
Acoperi cu smantana proaspata si servesti in cupe adanci.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti