Desert din fructe cu vin spumos

Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, cu zahar farin intre straturi. Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 4 mere
  • 4 pere
  • visine din compot
  • cirese din compot
  • 2 banane
  • 4 linguri de zahar farin
  • 1/21 vin spumos
  • vanilie

Mod de preparare

Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, cu zahar farin intre straturi. Pui ciresele si visinele fara samburi, le acoperi si pe acestea cu zahar farin si cu putina vanilie, si pui vasul la rece.


Cand servesti salata de fructe, adaugi bananele taiate felii subtiri, acoperi cupele cu vin spumos tinut la rece si servesti imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...