Desert din mere cu sos de oua

Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 mere
  • 7-8 nuci
  • citeva lingurite marmelada
  • citeva bucatele unt
  • citeva linguri zahar
  • scortisoara; Sosul: 3-4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 1 lingura faina
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se da la cuptor 15-20 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...