Desert racoritor

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se ser

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 2 linguri zahar
  • coaja rasa de la o lamiie
  • zeama de la o lamiie
  • 150 gr. frisca
  • 10-15 boabe de visine din dulceata

Mod de preparare

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se serveste in castronase pentru compot, garnisite cu boabe de visine. Este un desert care se poate prepara chiar in timpul mesei.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!