Desert racoritor

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se ser

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 2 linguri zahar
  • coaja rasa de la o lamiie
  • zeama de la o lamiie
  • 150 gr. frisca
  • 10-15 boabe de visine din dulceata

Mod de preparare

Merele se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu visinile, coaja de lamiie si zeama de lamiie. La urma, se adauga frisca. Se serveste in castronase pentru compot, garnisite cu boabe de visine. Este un desert care se poate prepara chiar in timpul mesei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...