EVANTAI DE MIERE CALDE

Merele se spala, se curata de coaja si de seminte, se taie sferturi. Merele se rumenesc in jumatate din cantitatea de unt. Restul de unt si zaharul se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Mere 2.000kg
  • zahar 0.300kg
  • unt 0.200kg
  • cognac/distilat de vin 0.050l
  • inghetata de vanilie 0.300kg

Mod de preparare

Merele se spala, se curata de coaja si de seminte, se taie sferturi. Merele se rumenesc in jumatate din cantitatea de unt. Restul de unt si zaharul se flambeaza cu cognac si se caramelizeaza la foc moderat. Se asaza pe farfurie sferturi de mar, inghetata la mijloc si se napeaza cu sos caramel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...