Fructe prajite

Se curata fructele de coaja, bananele se taie rondele, merele fasiute, ananasul sferturi. Se prepara un aluat mai moale din faina, apa, praf de copt,

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua banane
  • un mar
  • doua felii de ananas
  • 80 gr faina
  • 6 linguri de apa
  • o lingurita praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • o lingura de zahar
  • ulei si miere

Mod de preparare

Se curata fructele de coaja, bananele se taie rondele, merele fasiute, ananasul sferturi. Se prepara un aluat mai moale din faina, apa, praf de copt, sare si zahar. Fructele se dau prin compozitie si se prajesc pana capata culoare aurie.
Se servesc cu zahar caramel sau miere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu dulceata de trandafiri

Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...

Tort cu dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca