Melanj de fructe proaspete

Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 3 pere zemoase
  • 15 prune coapte
  • 1 pahar boabe de struguri albi
  • 1 pahar boabe de struguri tamiiosi
  • 2-3 felii de pepene galben parfumat
  • zeama de la 1 lamiie
  • 2 pahare vin alb
  • 1 pahar zahar pisat

Mod de preparare

Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore.
Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un piscot

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...