Se framanta faina cu untul si se adauga apa pana se formeaza un aluat elastic. Se curata merele, apoi se umplu cu frisca, zahar si vanilie. Din aluat
Se framanta faina cu untul si se adauga apa pana se formeaza un aluat elastic. Se curata merele, apoi se umplu cu frisca, zahar si vanilie. Din aluat se taie patrate, cu care se infasoara merele. Se pun merele in mijlocul patratelor de aluat, se strange in jurul lor si se lipesc deasupra frunze facute din aluat. Se ung cu oul batut si se coc in cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste aluatul uniform.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Prajitura cu visine
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti