Mere coapte cu dulceata

Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 10 mere se ia 1/2 pahar de dulceata

Mod de preparare

Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava. Se adauga 2-3 linguri de apa si se da tava la cuptor pentru 15-20 minute. Imediat ce merele se inmoaie se scot din cuptor se lasa sa se raceasca putin dupa aceea se asaza pe platou si se toarna deasupra siropul pe care l-au lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge 1/2 pahar de pesmet, migdale pisate marunt sau nuci tocate marunt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

Nu am prea multe cuvinte sa spun despre aceasta reteta...Este una simpla, dar foarte buna pentru orice moment al zilei!

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca