Se spala merele si se indeparteaza cotorul cu un cutit cu varful ascutit, avand grija sa ramana intregi. Nu se curata de coaja. Se umple fiecare mar c
Se spala merele si se indeparteaza cotorul cu un cutit cu varful ascutit, avand grija sa ramana intregi. Nu se curata de coaja. Se umple fiecare mar cu cate un cubulet de unt, se presara putin zahar si se adauga cateva visine din dulceata. Se presara scortisoara si se asaza intr-o tava cu putin ulei sau unt topit. Se introduce tava la cuptor, sa se inmoaie.
Cand sunt gata, se asaza pe o farfurie, se orneaza fiecare cu un mot de frisca si se presara scortisoara.
Alte retete fructe recomandate
Capsuni cu zahar
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii